De Craciunul asta, imi doresc . . .

 “Cum fac altii?”

 

Mereu ne intrebam “Cum fac altii?” sa calatoreasca in locul X, locul Y, la mii de kilometrii distanta, insa niciodata nu ne intrebam de ce avem nevoie de ultimul telefon lansat pe piata?

Probabil aici este secretul.

Nu intru in detalii tehnice legate de telefoanele mobile, dar ganditi-va cum ar fi sa va luati zborul catre cea mai indepartata destinatie, cu pretul pe care poate sunteti dispusi sa il dati pe ultimul smartphone, sa zicem cu 1700 Euro sau chiar cu mai putin?

Astfel Maldive, Thailanda, Sri Lanka, Australia, Noua Zeelanda, Filipine, Japonia, China pot deveni realitate ✈️🌞🐋

Male, Maldives
Whale watching, Mirissa, Sri Lanka

Cum fac eu? La fiecare calatorie fac cum fac, intru pe Momondo si accesez Pretutindeni tocmai pentru ca GOAL-ul meu este sa zbor in locuri cat mai frumoase si cat mai putin cunoscute, iar culmea ele se afla printre acelea cele mai indepartate.

Asa am gasit Bucuresti – Wellington (Noua Zeelanda), la 10850 km distanta, bilet sub 1500 Euro.

Te provoc si pe tine sa cauti o destinatie si mai indepartata folosind linkul de mai jos si apoi lasa-mi in comentarii ce ai gasit.

cautadestinatiaceamaiindepartata

Si, daca vrei sa vezi cum fac altii sa economiseasca pentru calatoriile lor, consulta articolul de pe Momondo despre “Cum sa economisesti bani pentru a calatori mai mult“, articol in care mi-am pus si eu cateva dintre sfaturile mele.

 

@momondo #owtravelers #admomondo

Momondo app

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *