Sa ne asezam si sa cautam

Cand este cel mai potrivit sa cautam bilete de avion?

Pentru o vacanta trebuie sa ne pregatim din timp. Primul pas este economisirea iar in randurile urmatoare vei afla cum incerc sa economisesc eu.

Astfel, exista doua tipuri de calatorii anuale la care aspir: calatoriile locale sau de scurta durata si calatoriile indepartate, pe alte continente, in zone calde. Eu imi incarc bateriile in calatorii, asa ca fac tot ce pot ca sa economisesc; spre exemplu, nu caut sa cheltuiesc mult pe vacanta din sezonul european de vara, ci aleg sa fac maxim o excursie pe an intr-o zona apropiata cum ar fi Grecia, asa incat o suma considerabila sa o pot pastra pentru calatoria din sezonul de iarna european, in care plec pe alte continente. Mai este vechiul pont, acela de a economisi lunar o suma de bani minima pentru ca, periodic, sa pot face o calatorie in functie de cat am economisit. Sigur ca aici intra si extra-joburile sau acele oportunitati care îti aduc alti bani pe langa salariul de baza. Nu-i neaparat o metoda de a economisi, dar, ca sa iti ramana bani in plus in timpul calatoriei, cauta oferte! Oferte la avion, oferte la cazare, oferte la inchirierea masinii…

Este la fel de simplu sa cauti oferte de calatorie inclusiv de Black Friday, asa cum o faci deja atunci cand iti cumperi haine sau electronice.

Aceasta este perioada perfecta pentru cumparaturile de iarna iar Momondo pune la dispozitie o pagina dedicata numai ofertelor!

https://www.momondo.ro/black-friday

Hai sa calatorim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *